Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Aparo Energi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.

Webanalyse og informasjonskapsler

Vi ønsker å forstå hva som fungerer og hva som ikke fungerer på nettsiden vår. For å analysere bruksmønstre benytter vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler som registrerer brukerens IP-adresse. Disse informasjonskapslene hjelper oss med å forstå besøksmønstre, som antall besøkende, besøkets varighet, henvisende nettsteder og brukte nettlesere. Ingen informasjon knyttet til informasjonskapsler tillater oss å identifisere deg personlig. Du kan administrere bruken av informasjonskapsler selv.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Zare servere i UK og er underlagt deres personvernpolitikk. Vi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen sendes til Google, og den anonymiserte IP-adressen kan ikke brukes til å identifisere individuelle brukere.

Vi logger også din IP-adresse for en kort periode på våre webservere, men denne loggen slettes automatisk etter 60 dager.

Vi bruker informasjonskapsler for å drifte og presentere data på våre nettsteder. Disse informasjonskapslene kan inneholde informasjon om språkkode og støtte for systemets lastbalansering, noe som sikrer en optimal opplevelse for alle brukere.

Video

Aparo Energi bruker AWS for videoavspilling. AWS samler inn data under videospilling for å analysere bruken av videoene.

Kontaktskjema

Ved å fylle ut skjemaer på nettstedet samtykker du til innsamling og lagring av dine innsendte data.

Sosiale medier og markedsføring

Vi kan implementere tredjeparts apper eller miniprogrammer på våre nettsteder som tillater samhandling eller innholds deling. Disse kan samle inn informasjon som IP-adresse, topptekstinformasjon og nettleserinformasjon. Vi tillater sosiale knapper, apper og miniprogrammer fra følgende partnere: Facebook, LinkedIn, X.

Rettigheter

Du har rett til innsyn, korrigering, sletting og begrensning av behandlingen av dine personopplysninger. Kontaktinfo for henvendelser angående personopplysninger: post@aparoenergi.no eller per post til Aparo Energi AS, Industrivegen 53, 2212 Kongsvinger