Referanser

Aparo har montert anlegg over store deler av Østlandet. De fleste har installert bergvarmeanlegg fra Nibe eller Bosch, men vi har også noen med luft/vann-løsning.

Ta gjerne kontakt med oss for å få informasjon til naboen som har installert miljøvennlig oppvarming. Referansene oppgis på forespørsel.

Strålende utført arbeid med særdeles punktlige og pliktoppfyldende håndverkere. Aparo ferdigstilte på den dato som var avtalt til avtalt pris. Boringen ble utført før avtalt tidspunkt uten noe søl og griseri i det hele tatt. Alt i alt er jeg svært godt fornøyd med arbeidet Aparo Energi utførte.

Eirik Kittelsen,

Vestby

Våren 2014 erstattet vi oljefyren med en bergvarmepumpe, og i den forbindelse innhentet vi tilbud fra fire leverandører som kunne gjøre jobben for oss. På grunnlag av pris, vårt inntrykk av firmaet på befaringen og samtaler med flere referansekunder, valgte vi Aparo Energi som leverandør av en totalløsningen på arbeidet.
Bergvarmepumpa og Aparo Energi innfridde våre forventninger. Takk til Bodil, Roger og håndverkerne som var innom, vi har satt stor pris på samarbeidet og servicen dere har gitt oss.

Lene og Håvar,

Hamar

Besparelsen på energikostnadene er til og med større enn beregnede prognoser.

Uno Arnesen,

Kongsvinger

Jordvarmen er meget behagelig og sikker og jeg har aldri hatt så lave fyringsutgifter. Installasjonen ble utført på avtalt tid og til avtalt pris.

Olaug Osuldsen,

Kongsvinger

Vi tok opp et lån i banken og sitter igjen med penger etter at lånet er betalt.

Ingeborg og Sverre Wold,

Kongsvinger